Πώς προετοιμάζω αυτή την σοκολάτα;
Βάζετε 2-5 κουταλάκια του γλυκού (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας) σε ένα φλιτζάνι. Τώρα προσθέτετε περίπου 170 ml κρύου γάλακτος και ανακατεύετε αμέσως το όλο πράγμα. Αφού ανακατευτεί, μπορείτε να ζεστάνετε το ρόφημα με τον αφροποιητή γάλακτος της καφετιέρας σας ή εναλλακτικά στο φούρνο μικροκυμάτων. Λάβετε υπόψη ότι κατά τη θέρμανση με το φούρνο μικροκυμάτων θα πρέπει να ανακατεύετε ξανά ενδιάμεσα. Η σοκολάτα είναι έτοιμη όταν είναι ζεστή και η σύστασή της είναι πηχτή.
Θεωρείτε ότι η σοκολάτα είναι πολύ παχύρρευστη; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Προσθέτοντας περαιτέρω γάλα, μπορείτε να την κάνετε πιο ρευστή και χωρίς να χάσει τη γεύση της!
Απολαύστε το πρωτότυπο ιταλικό ζεστό ρόφημά σας!